Advantive

advantive-250

Het doel van Advantive is samen meer uit het leven te halen met de innovatieve techniek van Microsoft op de achtergrond en mensen op de voorgrond. Wij leven met ons hoofd in de Cloud en met twee voeten op de grond! Productiever samenwerken, communiceren, kennis delen en verbinden met tal van devices en systemen. Dit in een veilige sociale omgeving waarin we proactief sturen op basis van relevante bedrijfsdata, komende uit tal van achterliggende systemen.

Wij combineren werk en levenservaringen waarbinnen individuen centraal staan en waarin informatie gebruiksvriendelijk met teams of organisaties wordt gedeeld. Technologie is ondersteunend bij processen die steeds sneller wijzigen en wij maken onze handen graag vrij om samen met onze relaties de stap in de toekomst te zetten.

De trend van Microsoft is Mobile First, Cloud First. Deze trend volgen wij, waarbij we de on-premises toepassingen respecteren aangezien wij onze klanten op de juiste manier willen faciliteren (Hybride scenario). In overleg bepalen we samen de nieuwe richting waarbij we ons aanpassen aan de eisen en wensen van onze relaties.
 

Ga naar de website

 

 

Share This