Mojeo

mojeo-logo

Onze missie komt voort uit onze overtuiging dat specialisme in combinatie met durf zorgt voor verbluffende resultaten. Daarom streven we constant naar het toevoegen van dat stukje kwaliteit en mojo die het onderscheid maken in het succesvol managen van een project.

Ieder project kent zijn eigen verhaal
Een verhaal met een open einde, met een eigen decor, personages en uitdagingen. Maar wat maakt een project tot een succesverhaal? Wij geloven dat niet zozeer de methodiek of de organisatie, maar bovenal de mensen het verschil maken.

Wij zien graag verhalen met hoogtepunten
Verhalen met positieve wendingen en verhalen die mensen zich blijven herinneren. Projecten waar mensen naar verwijzen als voorbeeld omdat ze net dat beetje extra hadden, net dat stukje ‘mojo’. Mojeo heeft de mensen die uw project onder controle kunnen krijgen, houden en naar een goed einde brengen. Wij geloven dat een succesvol project geleid wordt door een projectmanager die dat stukje extra kan overbrengen op de belangrijkste component van een project: uw mensen. Dit vraagt om talentvolle projectmanagers. Mensen met zelfvertrouwen, sterke presentatie, overwicht, tikje onoverwinnelijkheid en net dat beetje mojo in hun charisma; projectmanagers van Mojeo.

Our mojo, your success
U mag van onze projectmanagers verwachten dat ze gewend zijn te communiceren met alle lagen in uw organisatie. Dus ook dat ze de juiste taal spreken bij een presentatie voor de Raad van Bestuur, of een meeting bij één van uw klanten. Onze projectmanagers hebben een rugzak van tenminste tien jaar ervaring in ICT-Projecten, een rugzak gevuld met gedegen materiekennis opgedaan in diverse branches (industrie, finance, telecommunicatie, transport, (semi-)overheid) en uiteraard PRINCE2 certificering. Laat deze ervaring voor u werken, get our mojo working for you!

 

Ga naar de website

 

 

Share This